Director Accountancy

Functieomschrijving

Wij zijn op zoek naar verschillende Director voor onze kantoren in Pelt, Hasselt en Herent.


Als Director Accountancy sta je in voor het aansturen, coördineren en verder uitbouwen van de accountancy afdeling. Je bent verantwoordelijk voor het bevorderen van de interne werking en garandeert een kwaliteitsvolle dienstverlening naar klanten.


Eindverantwoordelijke (Garant staan voor?) een kwalitatieve dienstverlening

Je controleert, analyseert en optimaliseert de dossiers die voorbereid worden door je collega’s. Je staat hen bij in de uitwerking van klantendossiers met een grote complexiteit, impact of vereiste specialisatie en je kijkt toe op het naleven van de kwaliteitsprocedures bij het uitvoeren van de opdracht.


People management

Je zorgt ervoor dat de team- en organisatiedoelstellingen bereikt worden door een efficiënte en doeltreffende werkorganisatie. Je stuurt een team van 4 à 6 personen aan en je staat in voor het plannen en toewijzen van de opdrachten. Je volgt je medewerkers dagdagelijks op en motiveert hen. Je coacht hen bij de uitbouw van hun loopbaan en geeft hen continue feedback omtrent hun functioneren.


Financiële verantwoordelijkheid

Je bepaalt de budgetteringen van opdrachten en waakt erover dat deze gerespecteerd worden. Je volgt de financiële rapportering van je eigen klantendossiers op en je bent verantwoordelijk voor de kwartaalcijfers van jouw team.


Commerciële contacten onderhouden en verder ontwikkelen

Je garandeert de klantentevredenheid met het oog op klantenbinding en het ontwikkelen van nieuwe business via bestaande klanten. Zowel binnen jouw eigen expertise domein als binnen onze andere Business Units.

Functievereisten

  • Je beschikt over een master- of bachelorsdiploma met specialisatie accountancy-fiscaliteit. Een erkenning als IBA is nodig. Verder heb je 10 à 15 jaar relevante werkervaring.
  • Je haalt energie uit een goede opvolging van jouw team en de planning. Je bent iemand die ervan houdt om je collega’s te motiveren en ze naar een hoger niveau te tillen. Je hebt goesting om samen met je team successen te boeken en te groeien
  • Je beschikt over aantoonbare algemene managementvaardigheden en hebt goede people management skills. Je wil een voorbeeld voor je collega’s zijn en ademt als het ware onze 3 kernbedrijfswaarden: ondernemen, innoveren en delen.
  • Door je proactieve business-overschrijdende houding benut je elke opportuniteit. Een sterke ondernemerszin en cliëntgerichtheid vervolledigen je profiel.
  • Je straalt vertrouwen uit en neemt je taken met de nodige professionaliteit ter harte. Kortom je bent de persoon waar jouw collega’s altijd bij terecht kunnen.


Wat hebben wij te bieden?

  • Je komt terecht in een bedrijf met een passie voor ondernemerschap. Onze missie is niet voor niets klanten en medewerkers doen groeien door het delen van kennis. Opleiding heeft bij ons een centrale plek!
  • Enkele kernwoorden die Moore Belgium typeren? Naast goesting en nog meer goesting, staan we voor no-nonsense, persoonlijke groei, klantgerichtheid en uitdaging.
  • We zijn volledig mee met ‘het nieuwe werken’. Moore Belgium is ‘a great place to work’ waar geen enkele dag dezelfde is.
  • We betalen onze mensen voor wat ze waard zijn (lees: ‘u krijgt een aantrekkelijk marktconform salarispakket, aangevuld met extralegale voordelen’)