Skip to content

Hospitality & reception medewerker

Kortrijk, Vlaams Gewest, BelgiëShared Services

Wat je moet weten over ons

Moore is een grote werkgever met het karakter van een kleine organisatie: korte lijnen, snelle beslissingen, no-nonsense cultuur en veel ondernemerszin. Wij bieden medewerkers zinvol werk in een bedrijf dat dicht bij de klant staat en een brede dienstverlening biedt in Accountancy, Audit, Corporate Finance, Tax & Legal, Business Consulting en Business Analytics. Bij Moore werken we als companions samen voor hetzelfde doel: vanuit onze passie voor ondernemerschap ondersteunen we onze klanten en collega’s actief op hun weg naar groei. En groeien doen we zelf ook. Daarom zijn we voor ons kantoor in Kortrijk op zoek naar een  Hospitality & reception medewerker.

Maak jij binnenkort deel uit van onze company of companions?

 • Je steekt de handen uit de mouwen en hebt een no-nonsense mentaliteit.
 • Je hebt goesting in de job en smijt je voor je klanten en collega’s, elke dag opnieuw, Moore dan 100%. Toch vind je dat het leven meer dan werken alleen is. Dat vinden wij trouwens ook.
 • Je bent een samenwerker, een companion voor je klanten én collega’s.

Wat zijn jouw belangrijkste taken?

 • Jij bent de eerste persoon die onze eigen medewerkers en onze klanten zien als ze onze kantoorgebouwen binnen komen. Jij bent ons lachend visitekaartje dat glanst van enthousiasme en positivisme om onze gasten te ontvangen, professioneel verder te helpen en te ontzorgen. Zelfs door de telefoon heen horen ze je glimlach.
 • Jij denkt in oplossingen, niet in problemen. En als je zelf geen oplossing weet, dan ken je zeker en vast wel de juiste personen in het bedrijf om de klant verder te helpen.
 • Jij speelt een belangrijke centrale rol, zowel voor onze interne medewerkers als voor onze waardevolle klanten. Iedereen bij naam kennen? Ja, die challenge zie je wel zitten! Discretie en professionalisme zijn hierbij zeer belangrijk.
 • Naast de traditionele zaken zoals het opvolgen van het telefoonverkeer, het ontvangen van klanten en het afhandelen van de post zoeken we iemand die ook professioneel, klantvriendelijk en dynamisch bijspringt waar nodig. Dat kan zijn bij het versturen van pakketten, het organiseren van recepties, het bestellen van catering, administratieve ondersteuning voor onze medewerkers, … .
 • En natuurlijk is het ook belangrijk om digitaal mee te zijn, want ook als Hospitality & Reception medewerker zal je dagelijks geconfronteerd worden met Word, Excel, Microsoft Teams en zelfs af en toe onze klantendatabase.


Word jij onze nieuwe companion?

Welke kennis en ervaring verwachten we van jou?

 • Je beschikt over een diploma hoger secundair onderwijs. Een Bachelordiploma (Office Management, Management Assistant) is een troef, maar geen absolute noodzaak. Voor deze functie zijn we op zoek naar een warm professioneel iemand met een passie voor mensen en voor accuraatheid.
 • De courante Microsoft toepassingen hebben voor jou geen geheimen.
 • In je werkaanpak word je getypeerd door je professionele positiviteit en generalistische instelling; zin voor organisatie en – zelfs op jonge leeftijd – een goeie dosis maturiteit. Daarnaast heb je een verzorgd klassevol voorkomen en word je als gastvrij en respectvol omschreven.
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, aangevuld met een goede kennis van Frans en Engels.

Waarom kiezen voor Moore?

 • Ondernemen, Innoveren en Delen zijn onze kernwaarden. Ze vormen de rode draad in alles wat we doen, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.
 • Wij helpen jou om te groeien naar de beste versie van jezelf. Want dat zit ingebakken in onze missie.
 • Door ons uitgebreid kantorennetwerk en onze policy van plaats- en tijdsonafhankelijk werken, behoort thuiswerk -in combinatie met werken in een kantoor in de nabijheid van de woonplaats- tot de mogelijkheden, zodat ook jouw privé-leven in balans blijft.
 • Je ontvangt een marktconform loon dat volledig in lijn ligt met jouw ervaring en capaciteiten, aangevuld met heel wat andere interessante voordelen.
 • Wij zijn ‘a company of companions’: denkers, doeners, voelers, aanpakkers, zinhebbers en collega’s. Mensgericht, met een hart voor de klant en voor elkaar.
 • Je komt terecht in een warme organisatie waar iedereen zichzelf kan zijn. En daarom vinden onze medewerkers Moore Belgium een goede werkplek en “a Great Place to Work” ©

Nog Moore over ons op www.moore.be

Word jij onze nieuwe Hospitality & reception medewerker?

Stel je vandaag nog kandidaat voor deze topfunctie!

of