HR Business Partner

Functieomschrijving

Moore Belgium telt zeven business units (BU), waaronder de grootste business unit “Accountancy”. Elke BU heeft een toegewezen HR Business Partner. Wegens de sterke groei van de BU Accountancy zijn we op zoek naar een tweede HR Business Partner Accountancy, verantwoordelijk voor de regio’s Antwerpen, Vlaams Brabant en Limburg.

Wat mag je van deze rol verwachten?

 • Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen, uitdragen en vertalen van het Moore HR beleid binnen de business unit Accountancy. Je zorgt voor ons enige echte kapitaal: onze mensen. Vanuit een coherent HR beleid dat we binnen Moore Belgium willen uitdragen, ga je samen met jouw rechtstreekse collega HRBP aan de slag met het unieke karakter van jouw business unit. Terzelfdertijd kan je vanuit de business informatie en/of vragen krijgen die kunnen leiden tot het aanpassen/bijsturen van het HR beleid van Moore Belgium. Kortom, je slaat de brug tussen de medewerkers en leidinggevenden van jouw business unit, zijn management en de centrale HR afdeling.
 • Je bent binnen deze unit het HR aanspreekpunt en gemakkelijk toegankelijk voor vragen en bezorgdheden van elkeen. Je fungeert als “sparring partner” en vertrouwenspersoon voor de business unit Leider en de leidinggevenden op vlak van werving & selectie, ontwikkeling, performance management, motivatie, evaluatie en het behoud van onze mensen.
 • Als toekomstig HRBP krijg je veel autonomie, maar je kan uiteraard rekenen op de ervaring van drie collega HR Business Partners. Je wordt vanuit de centrale HR afdeling ondersteund door een 3 tal expert centers, met name HR Services (payroll, administratie, verzekeringen…), Talent Acquisition (rekrutering & employer branding) en Leren & Ontwikkelen, waar je de vragen, acties of noden vanuit je BU kan neerleggen.
 • Samen met het ganse HR team trekken we ook diverse projecten die zorgen voor het ontwikkelen van een steeds betere werkomgeving en zo draag je bij aan een positieve bedrijfscultuur. Het HR team bestaat vandaag uit 8 collega’s. De HRBP rapporteert rechtstreeks aan de HR director.

Functievereisten

 • Je bent een geboren HR professional met een positieve ingesteldheid. Je beschikt bij voorkeur over een Master of Bachelor diploma met een ruime relevante werkervaring, idealiter binnen de dienstverlenende sector.
 • Je voelt je thuis in een snel veranderende omgeving en verplaatsingen naar verschillende kantoren in je regio (Antwerpen, Brussel, Pelt, Hasselt, Zemst) in functie van issues, vergaderingen, kandidaten, overleg...schrikken jou niet af. Moore Belgium hanteert een Policy van plaats- en tijdonafhankelijk werken, waardoor thuiswerk en werken in een kantoor in de nabijheid van je woonplaats tot de mogelijkheden behoort.
 • In je werkaanpak word je getypeerd door een kritische zin, een hands-on mentaliteit en een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Je denkt mee, volgt zaken van nabij op en je gaat op een mature en zeer discrete manier om met confidentiële informatie.
 • Je bent sterk business gedreven : je wilt de werking van de Business Unit Accountancy goed begrijpen zodat je degelijk advies kan geven.
 • Bovenal ben je iemand met ‘goesting’ en enthousiasme om aan de slag te gaan in ons mensgericht en snel groeiend bedrijf.

Aanbod:

 • Je komt terecht in een bedrijf met een passie voor ondernemerschap. Onze missie is niet voor niets klanten en medewerkers doen groeien door het delen van kennis. Opleiding heeft bij ons dan ook een centrale plek!
 • Enkele kernwoorden die Moore Belgium typeren? Naast goesting, staan we voor no-nonsense, persoonlijke groei, klantgerichtheid en uitdaging.
 • We zijn volledig mee met ‘het nieuwe werken’ waardoor we jou veel flexibiliteit kunnen bieden. Moore Belgium is ‘a great place to work’ waar geen enkele dag dezelfde is.