Skip to content

Junior Business Consultant (start september 2023)

Gent, Antwerpen, Brussel, Vlaams Gewest, BelgiëA Young Graduate?

Wat je moet weten over ons

Wil je interessante projecten aansturen en het landschap van een organisatie veranderen?

Moore is een grote werkgever met het karakter van een kleine organisatie: korte lijnen, snelle beslissingen, no-nonsense cultuur en veel ondernemerszin. Wij bieden medewerkers zinvol werk in een bedrijf dat dicht bij de klant staat en een brede dienstverlening biedt in Accountancy, Audit, Corporate Finance, Tax & Legal, Law, Business Consulting, Business Analytics, Grants & Incentives en Interim Management. Bij Moore werken we als companions samen voor hetzelfde doel: vanuit onze passie voor ondernemerschap ondersteunen we onze klanten en collega’s actief op hun weg naar groei. En groeien doen we zelf ook. Hierdoor zijn we voor onze Business Unit Business Consulting op zoek naar :


Junior Business consultants (Young Graduate programma, start september 2023)


Maak jij binnenkort deel uit van onze company of companions?

 • Je hebt goesting in de job, en dat straal je ook uit. Je houdt niet van half werk en gaat er Moore dan 100% voor.
 • Je steekt de handen uit de mouwen en hebt een no-nonsense mentaliteit.
 • Je bent een samenwerker, een echte companion voor je collega’s.
 • Je durft dingen in vraag te stellen en streeft continu naar verbetering.

Onze consultants helpen klanten bij grote en kleine veranderingen zoals een sterke groei, een bedrijfstransformatie, een gewijzigde markt, integraties, optimalisatie en harmonisatie van bestaande processen,….

We hebben interessante projecten waar je kan meewerken aan het optimaliseren en implementeren van end-to-end processen. Vanuit een proces team krijg je een project toegewezen met aangereikte methodologie, gebaseerd op BPMN en lean six sigma. Meestal werk je in teamverband, soms ga je (na inwerking) solo! De projecten zijn zeer divers in verschillenden domeinen. Afhankelijk van jouw ervaring en interesse ga je aan de slag in projecten met focus op proces optimalisatie, supply chain, ISO of digitale transformatie. We hebben een grote diversiteit aan klanten, sectoren en type projecten.


Wat houdt de job als business consultant in?

 • Je brengt de organisatie- en werkprocessen in lijn met de visie, strategie en doelstellingen van de klant en dit in verschillende business domeinen.
 • Je beheert je eigen proces improvement project(en) van begin tot einde: scherp krijgen van de doelstellingen, in kaart brengen van de AS IS, uitvoeren van een knelpunt analyse en detecteren van oportuniteiten / quick wins, definiëren van een TO BE proces, opzet van een build en adopt plan met ondersteuning bij de uitvoering / realisatie.
 • Je zet (structuur)veranderingen op die gedragen worden door alle stakeholders.
 • Dagelijkse verantwoordelijkheden: workshops organiseren en faciliteren, interviews, procesflows uittekenen, analyses uitvoeren, werkdocumenten opmaken, stakeholder management en interne alignering met bvb IT en proceseigenaars van gerelateerde processen,….

September/oktober 2023  start je in een trainingsprogramma van 2 weken waarin we jou de knepen van het vak leren. Daarna ga je zelf projecten doen, onder de vleugels van een senior consultant.

Word jij onze nieuwe companion?

Welke kennis en ervaring verwachten we van jou?

 • Een master diploma richting Handelsingenieur, Burgerlijk Ingenieur, TEW of Handelswetenschappen.
 • Analytische vaardigheden zijn een must voor probleem analyses en het creëren van business cases.
 • Kennis van Nederlands, Engels en Frans.
 • En uiteraard flexibiliteit.

Wat hebben wij te bieden?

 • We bieden interessante projecten aan in de kernactiviteiten van onze klanten met een duidelijke focus op de energie van de toekomst.
 • Onze klanten opereren in een uitdagende en snel veranderende omgeving. Dit maakt dat jij door de projecten waar Moore Business Transformation aan meewerkt, een grote impact hebt op deze organisaties.
 • Onze medewerkers zijn belangrijk voor ons. Naast loopbaancoaching bieden we ook interne en externe opleidingen aan. Bij Moore Consulting is het mogelijk om te groeien, om jouw vakkennis verder te ontwikkelen en om snel een verantwoordelijke rol op te nemen binnen ons bedrijf.
 • Naast een aantrekkelijk verloningspakket, een afwisselende en boeiende jobinhoud met impact en groeimogelijkheden kom je terecht in een enthousiast team van professionals.


of