Senior Consultant Controlling for scale-ups

Functieomschrijving

Moore is een grote werkgever met het karakter van een kleine organisatie: korte lijnen, snelle beslissingen, no-nonsense cultuur en veel ondernemerszin. Wij bieden medewerkers zinvol werk in een bedrijf dat dicht bij de klant staat en een brede dienstverlening biedt in Accountancy, Audit, Corporate Finance, Tax & Legal, Business Consulting en Business Analytics. Bij Moore werken we als companions samen voor hetzelfde doel: vanuit onze passie voor ondernemerschap ondersteunen we onze klanten en collega’s actief op hun weg naar groei. En groeien doen we zelf ook. Daarom zijn we voor onze Finance as a Service tak op zoek naar een Senior Consultant Controlling voor het kantoor in Antwerpen of Brussel.

Functievereisten

Jouw uitdaging?

  • Jij laat de boekhouding van onze klanten, ondernemende scale-ups, tot leven komen. Je begrijpt het verhaal van opportuniteiten en hindernissen achter de boekhouding en vormt de essentiële schakel tussen finance & business. Challenge accepted!
  • Je staat je klanten bij met cijferanalyses en heldere rapporteringen zodat zij het juiste beleid kunnen uitstippelen met zicht op de toekomst. Je bespreekt deze regelmatig met je klant.
  • Business planning, subsidiemogelijkheden, KPI dashboards, budgetopvolgingen, financiering,... Deze vragen zijn maar een greep uit de brede waaier aan uitdagingen die je als controller voorgeschoteld krijgt.
  • Je formuleert aanbevelingen op basis van je analyses en groeit in de rol van strategic business advisor voor het management of investeerders.
  • We leiden je op tot een volwaardig controller die kan groeien naar een CFO rol. Je opgedane kennis vertaal je in documentatie, zowel intern als extern. Ook deel je je know-how met je collega’s via interne opleidingen.
  • Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteit van het afgeleverde werk en streeft hierbij continue naar verbetering.