Skip to content

HR Business Partner

RemoteAntwerpen, Waterloo, Bierges, Vlaams Gewest, BelgiëShared Services

Wat je moet weten over ons


Moore is een grote werkgever met het karakter van een kleine organisatie: korte lijnen, snelle beslissingen, no-nonsense cultuur en veel ondernemerszin. Wij bieden medewerkers zinvol werk in een bedrijf dat dicht bij de klant staat en een brede dienstverlening biedt in Accountancy, Audit, Corporate Finance, Tax & Legal advies, Business Consulting, Business Analytics, Grants en Interim Management. Bij Moore werken we als echte companions samen voor hetzelfde doel: vanuit onze passie voor ondernemerschap ondersteunen we onze klanten en collega’s actief op hun weg naar groei. En groeien doen we zelf ook! Daarom zijn we op zoek naar een HR Business Partner voor de Business Unit Business Consulting & Grants.


Maak jij binnenkort deel uit van onze company of companions?

 • Je bent een expert die zijn of haar kennis deelt en kritisch durft te zijn om de essentie beter te maken.
 • Je bent een doener: no-nonsense, handen uit de mouwen, twee voeten op de grond.
 • Je bent een voeler: mensgericht, met een hart voor je klanten en collega’s.
 • Je bent een samenwerker die met je collega’s voor hetzelfde doel gaat.
 • Je hebt goesting: je gaat ervoor, Moore dan 100%.


Wat zijn jouw belangrijkste taken?

 • Als HR Business Partner ben je verantwoordelijk voor het uitbouwen, uitdragen en vertalen van het Moore HR beleid binnen de Business Unit Business Consulting & Grants. Vanuit een coherent HR beleid dat we binnen Moore Belgium willen uitdragen, ga je specifiek aan de slag met het unieke karakter van jouw unit. Terzelfdertijd breng je vanuit de business ideeën mee die kunnen leiden tot het vernieuwen van het HR beleid van Moore Belgium. Kortom je slaat de brug tussen jouw Business Unit en zijn management en het Moore Belgium HR team.
 • Je fungeert als “sparring partner-klankbord” en vertrouwenspersoon voor de Business Unit Leader en de leidinggevenden binnen de verschillende domeinen, zoals op vlak van motivatie, evaluatie, performance management, ontwikkeling en het behoud van onze mensen. Je bent als employee champion aanspreekbaar door de medewerkers rond specifieke HR topics.
 • Je helpt het management team om de leiders van morgen te laten groeien zodat zij de motivatievragen en uitdagingen van de companions goed kunnen capteren. Anderzijds durf je het management ook te challengen op hun ideeën rond people management en organisatie.
 • Als HRBP heb je veel autonomie, maar je kan uiteraard rekenen op de ervaring van de collega HR Business Partners van de andere BU’s. Leren van elkaar en de werking binnen de BU’s afstemmen op onze gedeelde visie voor Moore Belgium staat centraal in deze samenwerking. Daarnaast word je vanuit de HR afdeling ondersteund door een 3 tal expert centers, nl HR Services (payroll, administratie, verzekeringen…), Talent Acquisition (rekruteringsteam) en Moore Academy.
 • In het geheel van de HRBP community heeft elkeen ook een specifieke expertise (bvb. performance management, engagement, people analytics…). Je zet die expertise niet alleen in je BU, maar over het geheel van Moore Belgium in, door bedrijfsbrede projecten vorm te geven en te implementeren. Zo draag je bij aan de common HR ground die we over de verschillende BU’s stap voor stap verder uitbouwen.
 • Als HRBP rapporteer je, net als de TA manager, de payroll manager, de L&D manager (tbd) en de HRBP integraties rechtstreeks aan de Human Capital Director.
 • In de context van onze uitbouw van een Shared Service Center voor Vlaanderen èn Wallonië, draag je met je 2-taligheid ook bij aan de toekomst van een full HR services team voor Moore Belgium.

Word jij onze nieuwe companion?

Welke kennis en ervaring verwachten we van jou?

 • Je bent een geboren HR professional met een positieve & communicatieve ingesteldheid. Je beschikt bij voorkeur over een Master of Bachelordiploma met een ruime relevante werkervaring, idealiter binnen consulting. Je weet je snel vertrouwd te maken met de wereld waarin onze consultants zich bewegen (supply chain, operational excellence, financial services, health & safety…) en de dynamiek van projecten jagen, wins & losses, ambitieuze doelstellingen is jou niet vreemd.
 • Je voelt je thuis in een snel veranderlijke omgeving en je bent bereid om je tussen verschillende locaties te verplaatsen in functie van issues, meetings, presentaties, overleg... Daarbij sta je zelf in voor een efficiënte organisatie van je uitdagingen.
 • Je werkaanpak word je getypeerd door een kritische zin, een hands-on mentaliteit en een sterk gevoel voor verantwoordelijkheid. Je denkt mee, volgt zaken van nabij op en je gaat op een mature en discrete manier om met confidentiële informatie.
 • Je staat sterk in je schoenen en weet dat ook te behouden als je kritisch uitgedaagd wordt of als er weerstand op je ideeën komt.
 • Je bent sterk business gedreven : je wilt de werking van de Business Unit Business Consulting & Grants goed begrijpen zodat je degelijk advies kan geven.
 • Je kennis van het Frans is voldoende om op termijn ook in het franstalig landgedeelte een HR rol te spelen.


Waarom kiezen voor Moore?

 • Ondernemen, Innoveren en Delen zijn onze kernwaarden. Ze vormen de rode draad in alles wat we doen, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.
 • Wij helpen jou om te groeien naar de beste versie van jezelf. Want dat zit ingebakken in onze missie.
 • Je komt terecht in een warm en enthousiast HR team van 16 personen met een 3 tal expert centers. Je rapporteert aan de Human Capital Director.
 • Je werkt in de field waar de mensen & de leidinggevenden zijn. Met het HR team connecteren we regelmatig in één van onze kantoren in Antwerpen, Gent of Brussel.
 • Je ontvangt een marktconform loon dat volledig in lijn ligt met jouw ervaring en capaciteiten, aangevuld met heel wat andere interessante voordelen.
 • Wij zijn ‘a company of companions’: mensgericht, met een hart voor de klant en voor elkaar.
 • Je komt terecht in een warme organisatie waar iedereen zichzelf kan zijn. En daarom vinden onze medewerkers Moore Belgium “a Great Place to Work” ©

Nog Moore over ons op www.moore.be

Word jij onze nieuwe HR Business Partner?

Stel je vandaag nog kandidaat voor deze topfunctie!


of