Overslaan naar content

Over ons

WERKEN BIJ MOORE

Moore is een grote werkgever met het karakter van een kleine organisatie: korte lijnen, snelle beslissingen, no-nonsense cultuur en veel ondernemerszin. Wij bieden medewerkers zinvol werk in een bedrijf dat dicht bij de klant staat en een brede dienstverlening biedt in Accountancy, Audit, Corporate Finance, Tax & Legal advies, Business Consulting, Business Analytics, Grants en Interim Management. Bij Moore werken we als echte companions samen voor hetzelfde doel: vanuit onze passie voor ondernemerschap ondersteunen we onze klanten en collega’s actief op hun weg naar groei. 

En wat betekent dit voor jou?Work life balance

Door ons uitgebreid kantorennetwerk en onze policy van plaats- en tijdsonafhankelijk werken, behoort thuiswerk -in combinatie met werken in een kantoor in de nabijheid van de woonplaats- tot de mogelijkheden, zodat ook jouw privé-leven in balans blijft.

Wellbeing

Wellbeing is de balans vinden tussen een gezonde werk-, woon- en leefomgeving, gezonde voeding, voldoende lichaamsbeweging, ontspanning en innerlijke rust. Kortom de #gezondekeuzesvoormorgen die we elke dag voor vandaag, morgen én overmorgen maken.

Moore Belgium draagt het welzijn van haar companions hoog in het vaandel en organiseert jaarlijks verschillende initiatieven

Persoonlijke ontwikkeling

Wij helpen jou om te groeien naar de beste versie van jezelf. Want dat zit ingebakken in onze missie.

Bij Moore zit je aan het stuur van je eigen loopbaan. It’s up to you!

Door het opmaken van een persoonlijk ontwikkelingplan definieer je je ontwikkelingsnoden en opleidingsplannen die bijdragen tot je middellange en lange termijn carrièredoelen. Je reflecteert over je eigen competenties en talenten en bepaalt in dialoog met je leidinggevende/coach waar je op lange termijn aan wil werken.

Moore Academy

Met onze Moore Academy trekken we bij Moore Belgium voluit de kaart van persoonlijke groei en kennisdeling. Er is immers niets zo belangrijk als blijvend investeren in het menselijk kapitaal van een onderneming. Het aanbod in onze Academy is een mux van vaktechnische, effeciëntiebvorderende en soft skills opleidingen. Zo helpen we je groeien tot de beste versie van jezelf!

MOORE fun

Laat je meeslepen door de energie van onze sprankelende gala-avonden, waar stijl en elegantie samenkomen in een feestelijke sfeer. Bewonder de creativiteit en passie die te zien is op onze inspirerende conferenties, waar baanbrekende ideeën worden gedeeld en nieuwe connecties worden gelegd. Voel de opwinding van onze teambuildingactiviteiten, waar samenwerking en teamgeest centraal staan.

#proudlymoore