Skip to content

18 - 21 SEPT 2023 @BRUSSEL

Voor onze Zomerstage Tax & Legal zoeken we enthousiaste studenten die zich gedurende vier dagen willen onderdompelen in de fascinerende wereld van Tax & Legal Services.

Naar wie zijn wij op zoek?

Ben je een student Rechten of heb je jouw diploma Rechten al op zak en ben je nog verder aan het studeren? Heb je een nieuwsgierige geest die zich wil verdiepen in Tax & Legal? En ben je benieuwd naar wat de juridische wereld voor jou in petto heeft? Tijdens onze Zomerstage zullen de puzzelstukken snel in elkaar vallen. Je kan onze wondere wereld van Tax & Legal ontdekken van 18 tot en met 21 september 2023.

Wat mag je verwachten?

Deep dive in Tax & Legal expertises

Een blik op een typische dag als Tax & Legal professional

Inzicht verwerven in Tax, M&A, VAT, Estate Planning, ...

Verschil tussen consulting en advocatuur

Carrière-mogelijkheden

Waag jij je kans om te pleiten met onze advocaten?

Trotse bezitter van een Moore certificaat + slotreceptie

Neem alvast een kijkje naar MOORE sfeerbeelden van onze vorige editie!

Wat staat er op het programma?

Op maandag 18 september ontvangen wij je met open armen, en breken wij het ijs met een Moore ontbijt. Na het ontbijt, vliegen wij erin en leren wij elkaar kennen met een speed date. Wij zorgen voor de praktische zaken zoals lunches, snacks, drank, pen & papier.

Moore About our Tax & Legal Services

Business & International Tax Business Legal VAT Estate Planning Corporate restructuring Corporate M&A HR Legal Data Protection

Moore Practice

• Een real life case uitgewerkt in workshops waar je kennis maakt met onze expertises • Rechtbankoefening • Sollicitatietips & selectiestesten met jouw persoonlijk resultaat • Welke stappen moet je zetten om advocaat te worden (zelfstandige statuut) • De geheimen van de baliestageWil je deelnemen aan onze Zomerstage?

Goesting in Moore zelfkennis, soft skills en hands-on ervaring? Sta je te springen om je in te schrijven en deel te nemen aan onze Zomerstage? Haast je, onze plaatsen zijn beperkt!

Wie zijn wij?

Deze companions begeleiden jou met plezier doorheen deze stageweek.

Jo Roseleth

Managing Partner Tax & Legal Services

An Lettens

Partner Tax & Legal Services

Marjan Dillen

Talent Acquisition Officer

Louise Van Insberghe

HR Business Partner

Moore

A company of companions.Meer weten over Moore: Moore Belgium | Moore Law