Overslaan naar content

Over ons

FACTS & FIGURES

Moore Belgium groeide de voorbije jaren uit tot de grootste onafhankelijke accounting & consulting dienstverlener in België. De groepsomzet steeg door een combinatie van organische en niet-organische groei tussen 2008 en 2015 telkens met meer dan 10% per jaar om te evolueren van €8 miljoen in 2008 naar €156,9 miloen in 2023. Samen met de omzet steeg ook het aantal medewerkers: vandaag werken er meer dan 1.500-tal enthousiaste en ondernemende medewerkers onder de Moore Belgium vlag.

Met 45 lokale kantoren verspreid over het land en 4 key centra (Antwerpen, Brussel, Gent en Kortrijk) zijn we sterk regionaal vertegenwoordigd, waardoor we steeds dicht bij onze klanten kunnen opereren om voor hen een echte compagnon de route te kunnen zijn.

"Elke medewerker is uniek. Elke klant is uniek. Daar waar beiden elkaar vinden in een kwalitatieve persoonlijke samenwerking ontstaan de mooiste langetermijnrelaties."

Peter Verschelden

Chairman Moore Belgium

WIJ ZIJN DENKERS

Kennisdelers - experten die kritisch durven zijn om de essentie beter te maken

WIJ ZIJN DOENERS

No-nonsense - handen uit de mouwen, twee voeten op de grond.

WIJ ZIJN VOELERS

Mensgericht - met een hart voor de klant en voor elkaar.

Onze missie en waarden

“Passie voor ondernemerschap drijft ons. Vanuit die passie willen we onze klanten en onze mensen actief ondersteunen op hun weg naar groei.”

Hierbij staan drie kernwaarden centraal: ondernemen, innoveren en delen.

Ondernemen

Ondernemen staat voor durven dromen, maar vooral ook doorzetten en doen. Of hoe dromen denken wordt en denken de realiteit wordt. Als je maar durft. Bij Moore Belgium zijn we graag no-nonsense, daadkrachtig en tonen we een enthousiast optimistisch doorzettingsvermogen. We durven kritisch zijn om de essentie beter te maken.

Innoveren

Innoveren begint bij een kritische blik. Moore Belgium zet al haar stakeholders aan tot zelfreflectie en ontwikkeling. Zo helpen we onze klanten en onze mensen groeien. Want stilstaan is achteruitgaan. We stellen in vraag, ontwikkelen, leren bij en groeien. Elke dag, voor onszelf en voor onze klanten.

Delen

Delen is het en-en verhaal. Onze kennis moeten en mogen we niet voor onszelf houden. Kennis moet gedeeld worden om duurzame relaties te kunnen opbouwen. Bij Moore Belgium geloven we in de wisselwerking tussen individu, organisatie, klant en maatschappij. We maken elkaar, in volle vertrouwen, beter en sterker voor de toekomst.

Onze Noble Purpose

Moore Belgium stimuleert en inspireert - als een ware companion – haar medewerkers, klanten, bedrijven, organisaties en gemeenschappen waarin ze leven en werken, om gezonde keuzes te maken voor vandaag, morgen én overmorgen.

Zo dragen ons advies, onze knowhow en onze ondersteuning bij tot een evenwichtige, bloeiende en gezonde maatschappij met economisch, financieel en menselijk gezonde organisaties met fysiek en mentaal gezonde medewerkers. Dat is waar we elke dag aan werken.