Overslaan naar content

18 APRIL 2024 @BRUSSEL

Moore Belgium Jobtasting Day

Bij Moore zijn we op zoek naar gepassioneerde studenten die graag willen kennismaken met de expertise van onze Company of Companions tijdens onze Moore Jobtasting Day.

Ontdek één of meerdere van onze expertisecentra tijdens interactieve workshops. Ben je niet heel de dag vrij en kom je liever enkel een informeel gesprek voeren met onze collega's tijdens een ontbijt of een gezellig hapje en drankje? Ook dat kan! Wij verwelkomen je graag op 18 april.

Word jij misschien onze nieuwste companion?

Bij Moore willen we tijdens onze Jobtasting Day jou laten zien welke mogelijkheden er voor jou zijn. Krijg een exclusieve blik achter de schermen en ontdek de boeiende wereld van Accountancy, Audit, Corporate Finance en Tax & Legal op 18 april 2024!

Ben je een ambitieuze student die bijna klaar is met studeren? Heb je een sterke nieuwsgierigheid naar het echte bedrijfsleven? Of ben je nog aan het verkennen welke expertise jou het meest aanspreekt?

Weet je nog niet zeker wat je wil doen? Geen paniek. Stel gerust wat vrijblijvende vragen aan onze collega’s. Achteraf geen verplichtingen!

Wat kan je verwachten?

Deep dive in de wereld Accountancy, Audit, Corporate Finance en Tax & Legal

Een blik op een typische werkdag bij Moore

Verwerf extra inzicht in een specifieke expertise

Test je kennis tijdens interactieve activiteiten

Carrière-mogelijkheden

Neem alvast een kijkje naar MOORE sfeerbeelden.

Wat staat er op het programma?

Op donderdag 18 april heten we je van harte welkom met een ontbijt. Na deze kickstart gaan we direct van start met boeiende workshops, geleid door onze experts. Voor al jouw vragen hebben we een speciale HR-booth en natuurlijk is er ook ruimte voor wat meer informelere gesprekken. We sluiten de dag af met een gezellig netwerkmoment, waarbij heerlijke hapjes en drankjes niet zullen ontbreken.

Geen zorgen over praktische zaken, wij regelen alles, inclusief lunches, snacks, drankjes, en de benodigde materialen zoals pen en papier.

Moore deep dive in onze expertises

Accountancy Audit Corporate Finance Tax & Legal

Moore Practice

• Real life cases uitgewerkt in workshops waar je kennis maakt met onze expertises • Boeiende, informele gesprekken met onze Moore Companions • Sollicitatietips & antwoorden op al jouw HR-vragen. • Welke stappen moet je zetten om aan de slag te gaan binnen de expertise van jouw dromen • Een kijkje achter de schermen bij Moore

Wil je deelnemen aan onze Jobtasting Day?

Goesting in Moore zelfkennis, soft skills en hands-on ervaring? Sta je te springen om je in te schrijven en deel te nemen?

Of gewoon zin om te komen netwerken? Haast je, onze plaatsen zijn beperkt!

Wie zijn wij?

Bij deze companions kan je terecht voor al jouw vragen.

Debora Vanden Broucke

Talent Acquisition Partner Accountancy

Aurélie Patsantzis

Talent Acquisition Officer Audit

Marjan Dillen

Talent Acquisition Partner Corporate Finance Tax & Legal

Marie Van der Eycken

Recruitment Event Coördinator

Moore

A company of companions.Meer weten over Moore: Moore Belgium | Moore Law