Overslaan naar content

Business Consultant

Hybride
 • Vlaanderen, Vlaams Gewest, België
Business Consultancy

Wat je moet weten over ons

Wie we zijn?

Bij Moore werken we als companions samen voor hetzelfde doel: vanuit onze passie voor ondernemerschap ondersteunen we onze klanten en collega’s actief op hun weg naar groei. En groeien doen we zelf ook. Hierdoor zijn we voor onze Business Unit Business Consulting op zoek naar een Business Consultant.


Wat hebben we te bieden? 

Onze consultants helpen klanten bij grote en kleine veranderingen zoals een sterke groei, een bedrijfstransformatie, een gewijzigde markt, integraties, optimalisatie en harmonisatie van bestaande processen.

We hebben momenteel een aantal interessante projecten waar je kan meewerken aan het optimaliseren en implementeren van end-to-end processen. Vanuit een proces team krijg je een project toegewezen met aangereikte methodologie, gebaseerd op BPMN en lean six sigma. Meestal werk je in teamverband, soms ga je solo! De projecten zijn zeer divers in verschillenden domeinen. Afhankelijk van jouw ervaring en interesse ga je aan de slag in projecten met focus op proces optimalisatie, supply chain, ISO of digitale transformatie. We hebben een grote diversiteit aan klanten, sectoren en type projecten.


Jouw hoofdtaken:

 • Je brengt de organisatie- en werkprocessen in lijn met de visie, strategie en doelstellingen van de klant en dit in verschillende business domeinen.
 • Je beheert je eigen proces improvement project(en) van begin tot einde: scherp krijgen van de doelstellingen, in kaart brengen van de AS IS, uitvoeren van een knelpunt analyse en detecteren van opportuniteiten/quick wins, definiëren van een TO BE proces, opzet van een build en adopt plan met ondersteuning bij de uitvoering/realisatie.
 • Je zet (structuur)veranderingen op die gedragen worden door alle stakeholders.
 • Dagelijkse verantwoordelijkheden: workshops organiseren en faciliteren, interviews, procesflows uittekenen, analyses uitvoeren, werkdocumenten opmaken, stakeholder management en interne alignering met bvb. IT en proceseigenaars van gerelateerde processen,….

Word jij onze nieuwe companion?

Waar maak jij het verschil?

Je hebt reeds ervaring opgedaan door te hebben gewerkt voor een consultancy bedrijf of door te hebben gewerkt in de industrie als interne consultant/key user. 


Diploma: Je hebt een master diploma handels- of burgerlijk ingenieur, TEW of handelswetenschappen. Je vult dit aan met 3 à 5 jaar ervaring als business consultant. 

Methodologieën: Je begrijpt bedrijfsprocessen en kan deze in kaart brengen (processmapping/procesoptimalisatie via BPMN, lean six sigma of lean methodologie).

Stakeholder management: je beheert interne en externe belanghebbenden. Contractuele overeenkomsten zijn hierbij je leidraad.

Change management: je krijgt mensen enthousiast mee in het nieuwe verhaal. Je werkt (of bent nieuwsgierig om te leren werken) op een methodologische en gestructureerde manier rond verandering, sponsorship, coaching, training, weerstand en blijvende impact.

ERP processen & applicaties: Je hebt kennis van en ervaring met ERP end-to-end processen.

Analytische geest: je ziet snel verbanden, je onderscheidt hoofd- en bijzaken. Bovendien durf je dingen in vraag te stellen en streef je continu naar verbetering.

Communicatie: uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands, Frans en Engels, overtuigend en helder spreken op verschillende niveaus, aandachtig luisteren.

Bruggenbouwer: Je bent de brug tussen business en digital, binnen de organisatie van de klant en met de implementatiepartner.

Probleemoplossend: je bent een sterke problem solver. Je kan snel van richting veranderen of wanneer de situatie dit vraagt. 

Engagement: je zoekt een langlopend engagement (en geen projectsourcing).


Waarom kiezen voor Moore?

 • Wij helpen jou om te groeien naar de beste versie van jezelf want dat zit ingebakken in onze missie.
 • Een goede work-life balance en cultuur van tijd- en plaatsonafhankelijk werken (uitgebreid kantorennetwerk: 5 kernkantoren en een 40-tal kleinere kantoren).
 • Je ontvangt een marktconform loon dat volledig in lijn ligt met jouw ervaring en capaciteiten, aangevuld met heel wat andere interessante voordelen.
 • Ondernemen, Innoveren en Delen zijn onze kernwaarden. Ze vormen de rode draad in alles wat we doen, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.
 • Wij zijn ‘a company of companions’: denkers, doeners, voelers, aanpakkers, zinhebbers en collega’s. Mensgericht, met een hart voor de klant en voor elkaar.
 • Je komt terecht in een warme organisatie waar iedereen zichzelf kan zijn. En daarom vinden onze medewerkers Moore Belgium “a Great Place to Work” ©.

Voorts:

Moore Belgium biedt medewerkers zinvol werk in een bedrijf dat dicht bij de klant staat en een brede dienstverlening biedt in Accountancy, Audit, Corporate Finance, Tax & Legal, Business Consulting, Business Analytics, Grants & Incentives en Interim Management.


Nog Moore over ons op www.moore.be

Word jij onze nieuwe Business Consultant?

Stel je vandaag nog kandidaat voor deze topfunctie!
of