Overslaan naar content

Business Support Global Mobility

Hybride
 • Bruxelles, Brussels Hoofdstedelijk Gewest, België
Tax & Legal

Wat je moet weten over ons

Moore is een grote werkgever met het karakter van een kleine organisatie: korte lijnen, snelle beslissingen, no-nonsense cultuur en veel ondernemerszin. Wij bieden medewerkers zinvol werk in een bedrijf dat dicht bij de klant staat en een brede dienstverlening biedt in Accountancy, Audit, Corporate Finance, Tax & Legal, Business Consulting en Business Analytics. Bij Moore werken we als companions samen voor hetzelfde doel: vanuit onze passie voor ondernemerschap ondersteunen we onze klanten en collega’s actief op hun weg naar groei. En groeien doen we zelf ook. Daarom zijn we voor onze Business Unit Accountancy op zoek naar een Business Support Global Mobility voor onze kantoor in Brussel (Watermael-Boosvorde).


Maak jij binnenkort deel uit van onze company of companions?

 • Je hebt goesting in de job, en dat straal je ook uit. Je houdt niet van half werk en gaat er Moore dan 100% voor.
 • Je steekt de handen uit de mouwen en hebt een no-nonsense mentaliteit.
 • Je bent een samenwerker, een echte companion voor je collega’s.
 • Je durft dingen in vraag te stellen en streeft continu naar verbetering.

Word jij onze nieuwe companion?

Wat zijn jouw belangrijkste taken?

Als Business Support bied je een excellente administratieve ondersteuning aan het Global Mobility team. Je speelt een belangrijke rol in de dienstverlening naar klanten toe. Je gebruikt ook je kennis en expertise om je collega´s te ondersteunen in hun dagelijkse taken en zet mee je schouders om Moore te helpen groeien. Ben jij een proactieve en enthousiaste persoon die graag resultaten boekt  en dit bij een snelgroeiend adviesbureau? 

 • Je hebt de vaardigheden, kennis en ervaring om flexibel te werken in een snelle omgeving. 
 • Je helpt, ontzorgt en ondersteunt je collega´s van Global Mobility op vlak van administratie .  Je zorgt voor een efficiënte en nauwkeurige administratieve werking zodat je collega´s, tax consultants, zich kunnen concentreren op het leveren van de beste service aan onze klanten. 
 • Je organiseert meetings en zorgt dat alles organisatorisch op wieltjes loopt zowel de catering, technische aspecten, uitnodigingen van deelnemers en de opvolging hiervan.
 • Je maakt verslagen op en zorgt voor een zorgvuldige archivering van documenten (bv instructies / e-mail discussies). 
 • Je ondersteunt het Global Mobility team bij het opstellen en indienen van belastingsaangiften. Wij zullen zorgen dat je voldoende wordt opgeleid. 
 • Je een geboren teamplayer en waakt erover dat relevante bedrijfsnormen en -richtlijnen worden nageleefd.


Welke kennis en ervaring verwachten we van jou?

 • Je hebt een uitstekende kennis van het Engels en Nederlands (zowel gesproken als geschreven) en je bent vloeiend in het Frans.
 • Je hebt al een ervaring in een gelijkaardige rol als administratieve duizendpoot in een dienstensector of advocatenkantoor. 
 • Je bent flexibel, doorzettend en je hebt een goede time management zodat deadlines gehaald worden.
 • Je bent discreet aangezien je zal werken met vertrouwelijke documenten. Je hebt oog voor detail, werkt snel en nauwkeurig.
 • Je houdt ervan om pro-actief te werken, neemt initiatieven en kan gemakkelijk zelfstandig werken.
 • Gezien de verscheidenheid van de job ben je organisatorisch zeer sterk. 


WAAROM KIEZEN VOOR MOORE ?

Ondernemen, Innoveren en Delen zijn onze kernwaarden. Ze vormen de rode draad in alles wat we doen, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.

Wij helpen jou om te groeien naar de beste versie van jezelf. Want dat zit ingebakken in onze missie.

Door ons uitgebreid kantorennetwerk en onze policy van plaats- en tijdsonafhankelijk werken, behoort thuiswerk -in combinatie met werken in een kantoor in de nabijheid van de woonplaats- tot de mogelijkheden, zodat ook jouw privé-leven in balans blijft.

Je ontvangt een marktconform loon dat in lijn ligt met jouw ervaring en capaciteiten, aangevuld met andere interessante voordelen.

Wij zijn ‘a company of companions’: denkers, doeners, voelers, aanpakkers, zinhebbers en collega’s. Mensgericht, met een hart voor de klant en voor elkaar.

Je komt terecht in een warme organisatie waar iedereen zichzelf kan zijn. En daarom vinden onze medewerkers Moore Belgium een goede werkplek en “a Great Place to Work” ©


of