Overslaan naar content

Change Consultant

RemoteGent, Antwerpen, Brussel, Vlaams Gewest, BelgiëBusiness Consultancy

Wat je moet weten over ons

Wie we zijn?

Moore is een grote werkgever met het karakter van een kleine organisatie: korte lijnen, snelle beslissingen, no-nonsense cultuur en veel ondernemerszin. Wij bieden medewerkers zinvol werk in een bedrijf dat dicht bij de klant staat en een brede dienstverlening biedt in Accountancy, Audit, Corporate Finance, Tax & Legal, Business Consulting, Business Analytics, Grants & Incentives en Interim Management. Bij Moore werken we als companions samen voor hetzelfde doel: vanuit onze passie voor ondernemerschap ondersteunen we onze klanten en collega’s actief op hun weg naar groei. En groeien doen we zelf ook. Hierdoor zijn we voor onze Business Unit Business Consulting op zoek naar een:


Change Consultant 

Maak jij binnenkort deel uit van onze company of companions?

 • Je maakt graag connectie, zowel met je klanten als met je collega’s. Je bent er voor hen. Je bent hun companion.
 • Je hebt zin in de job en smijt je voor je klanten en collega’s, elke dag opnieuw. Toch vind je dat het leven meer dan werken alleen is. Dat vinden wij trouwens ook.
 • Je bent niet alleen een doener, maar ook een doorzetter. Je steekt graag de handen uit de mouwen en staat met beide voeten op de grond.
 • Dankzij jouw ervaring ken je je job als geen ander. Bovendien durf je dingen in vraag te stellen en streef je continu naar verbetering.

Wat zijn jouw belangrijkste taken?

In een snel evoluerende wereld moeten organisaties zich voortdurend aanpassen. In ons team “Business Performance & Transformation” helpen onze consultants onze klanten met de ontwikkeling en uitvoering van hun veranderstrategieën, ontwerp van organisatiestructuren, het modelleren van de juiste organisatiecultuur en coachen zij hen om antwoord te bieden op de steeds sneller veranderende business context in welke zij actief zijn.

Je zal mee verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen, uitvoeren en ondersteunen van change strategieën die zorgen voor een grotere organisational agility bij onze klanten en die leiden tot succesvolle business transformaties:

 • ontwikkelen van veranderstrategieën en het coachen van klanten in het realiseren van hun business transformaties, systeem implementaties en digitale transformaties;
 • het identificeren en uitbouwen van de juiste organisatiecultuur die nodig is om de missie, visie en strategie van onze klanten te realiseren, het co-designen van cultuur- en leiderschapsstrategieën en het opstellen van actieplannen;
 • het vertalen van operationele modellen naar de juiste organisatiestructuren en governance.


Word jij onze nieuwe companion?

Welke kennis en ervaring verwachten we van jou?

 • Je hebt minstens 5 jaar ervaring in gelijkaardige rollen.
 • Je bent luistervaardig, empathisch en doortastend. Door deze skills te combineren ontdek je feilloos de kern van een probleem, en ervaar je geen problemen in het maken van de vertaalslag naar de context van de klant.
 • Je werkt graag op een oplossingsgerichte en creatieve wijze.
 • Je beschikt over excellente coaching skills en je voelt je daarenboven comfortabel bij het werken in een complexe omgeving.
 • Je communiceert vlot in het Nederlands, Frans en Engels.

Waarom kiezen voor Moore?

 • Wij helpen jou om te groeien naar de beste versie van jezelf. Want dat zit ingebakken in onze missie. Naast jouw persoonlijke groei leer je de boeiende wereld van Business Consulting in al zijn aspecten goed kennen en kan je jouw business netwerk verder uitbreiden.
 • Ondernemen, Innoveren en Delen zijn onze kernwaarden. Ze vormen de rode draad in alles wat we doen, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.
 • Door ons uitgebreid kantorennetwerk en onze policy van plaats- en tijdsonafhankelijk werken, behoort thuiswerk -in combinatie met werken in een kantoor in de nabijheid van de woonplaats- tot de mogelijkheden, zodat ook jouw privéleven in balans blijft.
 • Je ontvangt een marktconform loon dat volledig in lijn ligt met jouw ervaring en capaciteiten, aangevuld met heel wat andere interessante voordelen.
 • Wij zijn ‘a company of companions’: denkers, doeners, voelers, aanpakkers, zinhebbers en collega’s. Mensgericht, met een hart voor de klant en voor elkaar.
 • Je komt terecht in een warme organisatie waar iedereen zichzelf kan zijn. En daarom vinden onze medewerkers Moore Belgium “a Great Place to Work” ©

Nog Moore over ons op www.moore.be

Word jij onze nieuwe Change Consultant?

Stel je vandaag nog kandidaat voor deze topfunctie


of