Skip to content

Junior Transfer Pricing Consultant

Vlaanderen, Vlaams Gewest, BelgiëA Young Graduate?

Wat je moet weten over ons

Moore is een grote werkgever met het karakter van een kleine organisatie: korte lijnen, snelle beslissingen, no-nonsense cultuur en veel ondernemerszin. Wij bieden medewerkers zinvol werk in een bedrijf dat dicht bij de klant staat en een brede dienstverlening biedt in Accountancy, Audit, Corporate Finance, Taks & Legal, Business Consulting en Business Analytics. Bij Moore werken we als companions samen voor hetzelfde doel: vanuit onze passie voor ondernemerschap ondersteunen we onze klanten en collega’s actief op hun weg naar groei. En groeien doen we zelf ook. Hierdoor zijn we voor onze Business Unit Tax & Legal op zoek naar een Junior Transfer Pricing Consultant.


Hybride werken

Locatie: Kies een kantoor dicht bij je thuis Brussel of Antwerpen of Limburg of Gent of Wevelgem.


Moore heeft een uitgebreid netwerk aan kantoren en je kunt “flex” werken over de verschillende kantoren heen. (zie website).


Maak jij binnenkort deel uit van onze company of companions?

 • Je hebt goesting in de job, en dat straal je ook uit. Je houdt niet van half werk en gaat er Moore dan 100% voor.
 • Je steekt de handen uit de mouwen en hebt een no-nonsense mentaliteit.
 • Je bent een samenwerker, een echte companion voor je collega’s.
 • Je durft dingen in vraag te stellen en streeft continu naar verbetering

Word jij onze nieuwe companion?

Welke kennis en ervaring verwachten we van jou?

 • Je beschikt over een Master in de Rechten of Economie en bij voorkeur over een bijkomende opleiding in Fiscaliteit. Een lopende stage ITAA of een erkenning is een extra troef;
 • Je hebt bij voorkeur al enige relevante professionele werkervaring in TP al is dit geen vereiste gezien wij je een mooi leertraject aanbieden.
 • Je slaagt erin de juridische en fiscale complexiteit van een dossier op een begrijpbare manier te communiceren naar cliënten en om te zetten in pragmatische en werkbare voorstellen;
 • Je werkt zelfstandig, maar combineert dit met een teamgerichte attitude;
 • Je hebt oog voor detail en werkt nauwkeurig;
 • Je beschikt over uitstekende communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels en je hebt voldoende noties van het Frans.

Wat zijn jouw belangrijkste taken?

Heb je zin om mee te bouwen aan een groeiend Transfer Pricing verhaal binnen onze bestaande Business & International Tax afdeling ?

Als  Transfer Pricing consultant maak je deel uit van een multidisciplinair team van fiscalisten, juristen en accountants en adviseer en begeleid je cliënten en collega's betreffende nationale en internationale transfer pricing vraagstukken en aanverwante waarderingen. Je maakt deel uit van het Business & International Tax team en vormt de brug tussen de klanten en de andere expert centers in verschillende fiscaaljuridische vakgebieden

 • Je taken bestaan o.a. uit zowel het opstellen en documenteren van een marktconform transfer pricing model voor onze (internationale) klanten als het implementeren en beoordelen van adviezen en stappenplannen binnen deze expertise. In functie van jouw ervaring word je betrokken in alle fases van transfer pricing projecten, gaande van het voorbereiden en bijwonen van vergaderingen bij klanten tot het presenteren van een eindrapportering. Op termijn verwachten we dat je de klant kan overtuigen te investeren in een compliant transfer pricing beleid.
 • Je ondersteunt het team inzake brede adviesverlening op het vlak van fiscale stimuli voor O&O en innovatie. Concreet zal je klanten begeleiding bij het identificeren van relevante fiscale stimuli (zoals bv. de aftrek voor innovatie-inkomsten), het berekenen van het mogelijke potentieel op basis van economische modellen en het opstellen van documentatie (mogelijks aangevuld met een ruling).
 • Daarnaast verleen je ook bruikbaar advies aan interne en externe klanten van Moore inzake transfer pricing in de brede zin (bv. doorrekening van kosten, IP herstructureringen, financiële transacties, etc.) en ondersteun je klanten bij transfer pricing controles.
 • Je fungeert als specialist binnen onze organisatie en draagt bij tot de verdere ontwikkeling van de transfer pricing expertise waarbij je, onder leiding van de verantwoordelijke Partner / Director, ook een actieve rol opneemt in het internationale transfer pricing team van Moore.


Waarom kiezen voor Moore?

 • Ondernemen, Innoveren en Delen zijn onze kernwaarden. Ze vormen de rode draad in alles wat we doen, niet alleen voor onze klanten, maar ook voor onze medewerkers.
 • Wij helpen jou om te groeien naar de beste versie van jezelf. Want dat zit ingebakken in onze missie.
 • Door ons uitgebreid kantorennetwerk en onze policy van plaats- en tijdsonafhankelijk werken, behoort thuiswerk -in combinatie met werken in een kantoor in de nabijheid van de woonplaats- tot de mogelijkheden, zodat ook jouw privé-leven in balans blijft.
 • Je ontvangt een marktconform loon dat in lijn ligt met jouw ervaring en capaciteiten, aangevuld met andere interessante voordelen.
 • Wij zijn ‘a company of companions’: denkers, doeners, voelers, aanpakkers, zinhebbers en collega’s. Mensgericht, met een hart voor de klant en voor elkaar.
 • Je komt terecht in een warme organisatie waar iedereen zichzelf kan zijn. En daarom vinden onze medewerkers Moore Belgium een goede werkplek en “a Great Place to Work” ©of