Skip to content

Stage Audit 2023-2024

Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Waregem, Wevelgem, Vlaams Gewest, BelgiëStages

Wat je moet weten over ons

In onze business unit Audit werken we met meer dan 120 collega’s of zoals wij zeggen ‘companions’ samen om onze klanten te ondersteunen. Vanuit onze passie voor ondernemerschap begeleiden we onze klanten én onze collega’s actief op hun weg naar groei. En dus ook eventuele toekomstige collega's... Daarom verwelkomen we graag enthousiaste en nieuwsgierige stagiair(e)s om kennis te maken met Audit. We gaan er samen Moore dan 100% voor om je te ondersteunen in jouw persoonlijke groei.

Je kan stage lopen in volgende kantoren: Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Waregem en Wevelgem.


Jouw stagepakket:

Als stagiair binnen Audit zorgen we voor een brede kennismaking van de audit werkzaamheden en word je mee ingezet in de dagdagelijkse taken van een Junior Auditor. Je komt in contact met een leuke variatie aan dynamische klanten in diverse sectoren.


Bereid je alvast voor op een steile leercurve en kom meer te weten over:

 • Het proces van financiële audits
 • Voorbereiding van rapporteringen naar management, Raad van Bestuur,…
 • Verscheidene controle-activiteiten en doelstellingen: juistheid van de jaarrekening, verzoek om inlichting, waardering,...
 • Audit procedures en tools


Bovendien zorgt onze Moore Audit Academy bij aanvang van de stage voor een grondige spoedcursus in de basisvaardigheden voor een auditor (zowel theorie als gebruik van systemen en software) zodat jij het maximale uit je stage kan halen. And last but not least... kan je rekenen op een persoonlijke ‘stage buddy’ die je begeleidt in de stageopdrachten en zorgt voor een warm onthaal in ons Auditteam.

Word jij onze nieuwe companion?

Jouw profiel

Om het volle potentieel uit je stage te halen:

 • Ben je volop bezig met het behalen van jouw economisch masterdiploma.
 • Heb je vooral heel veel goesting om de wereld van audit te leren kennen.
 • Kan je goed overweg met Excel.
 • Én beschik je over een gezonde dosis teamspirit gecombineerd met een analytische instelling en zin voor initiatief.


Wij bieden:

Wat maakt Moore een interessant bedrijf om stage te lopen?

 • Je komt terecht in een bedrijf met een passie voor ondernemerschap. Onze missie is niet voor niets klanten, ondernemers en medewerkers doen groeien door het delen van kennis. Opleiding heeft bij ons dan ook een centrale plek!
 • Enkele kernwoorden die Moore Belgium typeren? Naast goesting en nog meer goesting, staan we voor no-nonsense, persoonlijke groei, klantgerichtheid en uitdaging.
 • Flexwerken, hybride werken, het nieuwe werken,.... We zijn volledig mee waardoor we jou veel flexibiliteit kunnen bieden. Ideaal om studie en stage te combineren. Je kan stage lopen in Antwerpen, Brussel, Gent, Hasselt, Waregem en Wevelgem.
 • Als company of companions zijn we een warme organisatie waar iedereen zichzelf kan zijn. We zijn dan ook niet voor niets a 'Great Place to Work'.

of